• head_banner_01
  • head_banner_02

Sykehusdørprodusenter analyserer ytelsen til sykehusdører

Fordi det brukes på klinikkdører, må produsenter av sykehusdører strengt følge kundens applikasjonskrav for dørproduksjon og bearbeiding når de produserer sykehusdører.Så hvilken ytelse av døren produsert kan oppfylle kravene til medisinsk personell?Deretter vil vi forstå sammen.

1. Sykehusdøren har en meget god blokkeringseffekt, som støy, syklon og elektromagnetisk bølgestråling, som kan forhindres ved døren, og har en høyere produksjonsprosess for dørkroppen, råvarene til dørkarmen, redskaper i grensesnittet, og produksjonsprosessen av døren.Avslag.

2. Døren er utstyrt med en kraftig kraftenhet, som kan fungere normalt på unormale spor.For bedre å forbedre stabiliteten til døren, er egenskapene til den interne kraftenheten nødvendig, for eksempel sikkerhetsutstyr for miljøforurensning, etc., og det stilles nøyaktige krav til egenskapene til drivkraftsystemet i døren .

3. Elementene som døren bruker på stedet er proaktive og stabile.Grunnleggende funksjoner som samling, sekundærfølelse og oppstartslås kan ikke mangle.

4. De grunnleggende funksjonene til en del av døren er fullstendig gjenopprettet.

5. Sensoren mottatt i døren er også unormal.Grunnkonseptet med den annerledes følelsen er at den aktive medisinske mobildøren har en berøringsfri høyresensor, øvre fot og en nøkkelsensor.

6, lufttetthet
① Arbeidsspenningsområdet som gjelder for komponentene i det elektriske kontrollsystemet må være bredt.
②Dørkroppen og det ytre overflatelaget er laget av rustfrie stålplater, elektrolytiske tykke stålplater, fargestålfliser, etc. Blant dem er den rustne stålplaten god, men kostnadene øker.Det midterste skillelaget er laget av skum eller bikakestruktur;for dørkroppen med anti-elektromagnetiske strålingsforskrifter, må det midterste skillelaget ha en viss tykkelse på grafittplaten klemt i midten.I tillegg bør det være innstøpt tettebånd i veggskjøtene.Årsaken er at enkelte områder har strålekilder eller har høye regler for sterilisering og forsegling.
③En del av manipulasjonen av elektroniske enheter bør følge kravene i de relevante testspesifikasjonene for elektromagnetisk kompatibilitet i mitt land for å unngå innvirkning på medisinsk utstyr.
④ Motorreduseringen må være profesjonelt utformet for å unngå støy så mye som mulig, slik at den overholder støyforskriftene i renrommet og bæres av pasienten.

7, unik funksjon
①Stengefunksjonen for å stenge butikken med en forsinkelsestid og den andre riktige veiledningsfunksjonen.
②En reservert strømkontakt er nødvendig.
③ For å betjene de funksjonelle stikkontaktene til dusjrommets maskineri og utstyr.
④ For å styrke den forebyggende funksjonen bedre, må dørkroppen være utstyrt med en offerblokkerende bombefunksjon for å sikre at forbipasserende ikke lett blir skadet ved klem.

For bedre å lette redningsarbeidet til medisinsk personell bør produsenter av sykehusdører sørge for sikkerhetsbeskyttelsesfunksjoner, og ha god lufttetthet og funksjonalitet ved produksjon av Sykehusdører, for å oppnå det meste. Kundens applikasjonskrav er også gunstig for pasientens redning.

1211


Innleggstid: 10. desember 2021