• head_banner_01
  • head_banner_02

Hvorfor varierer prisene på medisinske dører?

I prosessen med å tilpasse medisinske dører vil mange oppleve at prisene på medisinske dører fra forskjellige produsenter er forskjellige, og noen varierer til og med veldig, så noen kunder vil direkte velge billige dører, så i dag vil jeg snakke om noen faktorer som påvirker pris på medisinske dører .

1. Det er mange materialer for å lage antikollisjonsmedisinske dører, for eksempel tradisjonelle tredører og ståldører som vanligvis brukes nå.Selv om tredører er lettere å arbeide og ser vakrere ut, blir de gradvis erstattet av stål på grunn av deres relativt korte levetid.Våre ofte brukte ståldørpaneler er hovedsakelig rustfrie stålplater og galvaniserte plater.Blant dem er galvanisert ark mye brukt, og produksjonskostnaden er lavere enn for 304-materiale.Det samme materialet er også delt inn i forskjellige tykkelser, noe som vil påvirke prisen.Kunder kan velge å tilpasse etter deres behov.

2. Kostnaden for den indre puten til den medisinske døren er forskjellig, og kostnadene vil variere tilsvarende.Det finnes også mange typer indre fyllinger.For de med høyere krav, kan aluminiumsbikakebakfylling velges, etterfulgt av kalsiumsilikatplatefylling og asbestfylling.Honeycomb papirfillers, etc., prisen synker i sin tur, du kan velge tilsvarende filler i henhold til dine behov og budsjett.

3. Maskinvaretilbehør Maskinvaretilbehøret på den medisinske døren kan være laget av 304 rustfritt stål, som er solid og holdbart, men prisen vil være relativt høy.Hvis du velger galvanisert eller 201 maskinvare, vil kostnadene reduseres tilsvarende, men det vil påvirke ytelsen;i tillegg kan den brukes i medisinsk. Antikollisjonsplaten er installert på dørbladet i en passende posisjon, noe som kan redusere skadene foran på vognen eller rullestolsengen ved åpning og lukking av døren, og forlenge servicen. liv.

Årsakene ovenfor er hovedårsakene til de ujevne prisene på medisinske dører.En annen viktig faktor er produsenten.Tilpassede medisinske dører må samarbeide med profesjonelle produsenter for å oppnå de forventede resultatene, så det er også veldig viktig å velge en god produsent.

erfgd (1)
erfgd (2)

Innleggstid: 15. februar 2022